4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Hırsızlar dehşet saçtı!

KAPIDA YAKALANAN HIRSIZLAR EV SAHİBİNİ YARALADI

Mersin'de, ailesiyle birlikte misafirlikten dönen ev sahibi, kapıda karşılaştığı hırsızlar tarafından tornavida ile yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Selçuklar Mahallesi 90044 Sokak 18 numaralı evde meydana geldi.

Akşam saatlerinde ev sahibinin evde olmadığını fırsat bilen hırsızlar, tek katlı evin demir kapısının kilidini kırarak içeriye girdiler. Yatak odasında bulunan kamera ve 1 cep telefonunu çalan hırsızlar, henüz içerdeyken bir otomobilin evin önünda durduğunu fark edince kapıya yöneldiler. Hırsızlar bu sırada, kızı ve eşi ile birlikte misafirlikten dönen ev sahibi Mehmet Levent (54) ile kapıda karşılaşınca boğuşmaya başladılar. Ardından da ev sahibini başından ve vucudunun çeşitli yerlerinden tornavida ile yaralayarak kaçtılar.

Kanlar içinde kalan Mehmet Levent, komşularının yardımı ile Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi gördü. Başına dikiş atıldıktan bir süre sonra taburcu edilen Levent, hayatta kaldığına şükrettiğini söyledi. Olay günü, hastaneden çıkan bir yakınlarını ziyarete gittiklerini söyleyen Levent, saat 18.00 sıralarında döndükleri evde, hırsızlarla karşılaştıklarını anlattı. Arabadan inen kızı Arzu'nun, evin kapısına yöneldiği sırada içeride 2 kişinin olduğunu fark ettiklerini belirten Levent, "Uzun boylu olanı ile kapının önünde uzun süre boğuştuk. Bu sırada bir tanesi sürekli vucuduma vuruyordu. Üçüncü şahsı ise hiç görmedim. Gözcü olabilir, nereden geldiğini göremeden başıma sert bir şekilde vurdu. O sırada yere yığıldım. Çok kan kaybetmişim, biraz daha hastaneye gitmekte geciksek, ölebilirdim de. Yaşananlara rağmen hayatta kaldığım için mutluyum" dedi.

Öte yandan aynı mahallede son 10 gün içinde üçüncü hırsızlık olayının yaşandığı belirtildi. Hırsızların daha önce de aynı bölgede 2 ayrı eve girdikleri ifade edilirken, soyulan evlerden birinin, Mehmet Levent'in evi ile karşı karşıya olması dikkat çekti. Mustafa Dağdelen'e ait bu eve de birkaç gün önce yine kapı kilidi kırılarak girildiği belirtildi.

Polis, eşkalleri belirlenen hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

KAPIDA YAKALANAN HIRSIZLAR EV SAHİBİNİ YARALADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 15:00:02
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 15:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?