5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hırsızlık zanlıları adliyede

Mersin'in Erdemli ilçesinde 4 ayrı hırsızlık olayında adı geçen 5 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Narlıkuyu ve Yeşilovacık beldelerinde alışveriş merkezi ve işletmelerden et ve şarap çalarak bir otomobille olay yerinden uzaklaştıkları belirlenen zanlı Y.B. ( 30) ve A.E.'nin (26) yakalanması için jandarma ve polis tarafından ortak operasyon başlatıldı.

Zanlıların aynı otomobille Erdemli'ye geldiği bilgisi üzerine polis ekipleri plakası belirlenen otomobili takibe aldı. Takibe alındıklarını fark eden zanlılar kaçmaya çalıştıkları sırada Akdeniz Mahallesi Talat Göktepe Caddesi'nde otomobille yol kenarındaki demir borulara çarptı. Yakında bulunan bahçeye saklanmaya çalışan zanlılar, polisler tarafından yakalandı. Otomobilin içinde bulunan et ve şaraba el konuldu.

Öte yandan Mersin'e bağlı Tece beldesinde bir işyerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen E.A. (25) , M.G.( 24) ve T.K. ( 32 ) adlı zanlılar, Erdemli ilçesinde de bir alışveriş merkezinde bilgisayar ve cep telefonu çalmak isterken polis tarafından yakalandı. 4 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirtilen 5 zanlı ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 09:23:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?