30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Hizmet taktir gördü

HİZMET TAKTİR GÖRDÜ

Mersin'de Yumuktepe Polis Merkezi'ne yapılan 'engelli asansörü' nedeniyle, Engelli Derneği yöneticileri tarafından Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 'teşekkür belgesi' verildi.

Mersin Gönüllü Engelli Gençliği Eğitim Kültür ve Sanat Destek Grubu Başkanı Aytürk Eroğlu, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında faaliyet gösteren Yumuktepe Polis Merkezi Amiri Ali Yıldırım'a, Türkiye'ye örnek olacak bu çalışmanın hayata geçirilmesi yolunda gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür etti. Mersin'de 20 yıldan bu yana engellilerin sorunlarının çözümüne yönelik çeşitli faaliyetler içerisinde olduklarını ifade eden Eroğlu, "Bütün çabamız engelli insanlarımızı, başkalarına muhtaç olmadan kendi ayakları üzerinde durabilecekleri konuma getirebilmek. Bizler bu başlangıçla Mersin'de kamuoyunda bir şeyler oluşturmaya çalıştık. Ben öncelikle Yumuktepe Polis Merkezi'nde engellilerimizle ilgili yapılmış olan 'engelli asansörü'nden dolayı başta Mersin Emniyet Müdürü olmak üzere tüm emniyet camiasına teşekkür ediyorum. Engellilere yakacağımız her ışık aydınlığımız olacaktır. Bu çalışmaların devamının gelmesini temenni ediyoruz" dedi.

Eroğlu, buradaki çalışmanın bir örnek olduğunu, bu tür çalışmaların diğer kurum ve kuruluşlar ile alış veriş merkezlerinde de uygulanması adına tüm hayırsever vatandaşların gönüllü desteğini beklediklerini de sözlerine ekledi.

Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz ise, engelli vatandaşları toplumumuzun içinde bir çok düşüncenin tersine bir değer olarak düşündüklerini ve öyle gördüklerini ifade ederek, "Emniyet Müdürlüğü olarak yaklaşımımız da hep bu yönde. Emniyet Müdürümüz Sayın Arif Öksüz'de, engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak adına her türlü teklife açık olduğunu iletmiştir. Biz her zaman engellilerimizle ilgili projelere açığız. Bu asansörümüzün yapımını sağlayan 2 hayırsever vatandaşımıza da bu vesile ile teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Yılmaz, her insanın bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Aytürk Eroğlu daha sonra engellilere yönelik bu duyarlı davranışlarından dolayı Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz'a 'teşekkür belgesi' vererek çiçek takdim etti.

HİZMET TAKTİR GÖRDÜ
HİZMET TAKTİR GÖRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2011 Cumartesi 14:29:05
Güncelleme :2 Temmuz 2011 Cumartesi 15:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?