5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Hollandalı senatör Mersin'e geldi

Mersin İl Özel İdaresi tarafından yürütülen ve Hollanda Hükümeti tarafından da desteklenen 'Matra Projesi' kapsamında Mersin'e gelen Hollandalı senatör Jean Eigeman, İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Mersin İl Genel Meclisi toplantı salonunda konuşan Eigeman, geçen yıl proje kapsamında Hollanda'ya gelen meclis üyelerini görmekten ve bir arada olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Hollanda'da yapılan çalışma ziyareti esnasında, meclis üyelerinin çalışma azim ve istekliliğinden çok etkilendiğini ifade eden Eigeman, "Başka ülkeleri ziyaret etmek, karşılıklı iletişimde bulunmak bize çok şey kazandırıyor. Biz vatandaşların temsilcisiyiz ve çok dikkatli davranmalıyız. 4 yıllığına seçiliyoruz ve bizlere her türlü imkan sunuluyor. Yöneticiler olarak çok titiz olmalıyız. Ne kadar dikkatli olursak o kadar başarı sağlarız. İyi bir eğitim sistemi kurmak, demokrasiyi yerleştirmek ve insanları en iyi şekilde temsil etmek bizim görevimizdir" dedi.

Parlamenterlerin öncelikle halkın güvenini kazanmak gibi çok zor bir işi başarmak zorunda olduğunu kaydeden Eigeman, bunu başarmak için çok çalışmak ve kolektif bir çaba harcamak, çalışanların birbirlerini desteklemek zorunda olduklarını vurguladı.

Proje kapsamında meclis üyeleri ile birebir görüşmeler yapacağını belirten Senatör Eigeman, "Yıl içerisinde tekrar geleceğim. Her gelişimde farklılıklar göreceğimi düşünüyorum. Tabi ki, bu sizin isteğinizle başlar. İş arkadaşlarınızla kuracağınız iyi iletişim gelişimi sağlar. İnsanları temsil etmek gerçekten zor iştir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 22:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?