2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hollandalı uzmandan verimlilik eğitimi

Mersin İl Özel İdaresi yöneticileri, Hollandalı uzmandan verimlilik eğitimi aldı.

Mersin İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen ve Hollanda Hükümeti tarafından da desteklenen 'MATRA Projesi' kapsamında 'Verimlilik Analizi' adı altında bir eğitim semineri gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi yöneticilerine yönelik olarak yapılan etkinliğe; Hollandalı Şehir ve Risk Yönetimi Uzmanı Garmt Kolhorn konuşmacı olarak katıldı ve eğitimle birlikte neyin nasıl ve ne şekilde yapılacağı, organizasyonun nasıl olacağı konularında bilgilendirmelerde bulundu.

Garmt Kolhorn, uzun yıllar Amsterdam'da şehir yöneticisi olarak görev yaptığını, Türkiye'deki İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile özdeşleşebilecek bir görevde bulunduğu bilgisini vererek, özellikle merkez ve Doğu Avrupa'daki deneyimleri ve belediye başkanlığı dönemindeki edindiği bilgileri paylaşmak istediğini dile getirdi.

Eğitimle birlikte deneyimlerin paylaşılacağını belirten Kolhorn, kendisi için 'çok başarılı' olduğu yönünde görüş beyan edildiğini, ancak buna rağmen büyük hatalar yaptığını ifade ederek, “Bu hataları ve aldığım dersleri sizlerle paylaşacağım. En azından benim düştüğüm hatalara siz düşmezsiniz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 18:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?