2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Hurma paketinde eroin ticareti

Mersin'de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “N 112” adlı operasyonda, hurma paketlerine konulmuş 3 kilo 536 gram eroin ve 1 kilo 21 gram eroin katkı maddesi ele geçirildi.

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer ile makamında düzenlediği basın toplantısında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarının deşifre edilmesi ve suç unsurları ile yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Bu kapsamda 5 Eylülde Güneş Mahallesi'ndeki bir eve “N 112” adlı operasyon düzenlendiğini ifade eden Aksoy, şunları söyledi:

“Operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda, hurma paketleri arasında, 6 ayrı paket halinde toplam 3 kilo 536 gram eroin, 1 kilo 21 gram eroin katkı maddesi, uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı anlaşılan terazi ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu ticaretinden elde edildiği belirlenen 2 bin 710 YTL'ye de el konuldu.”

Zanlıların adliyeye sevk edildiğini vurgulayan Aksoy, operasyon kapsamında olayla bağlantısı olduğu tahmin edilen 2 şüphelinin arandığını kaydetti.

AA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 13:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?