4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Huzurevi sakinlerine 'battaniye' jesti

HUZUREVİ SAKİNLERİNE 'BATTANİYE' JESTİ

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bölgede faaliyet gösteren İyilik ve Yardım Vakfı Huzurevi'ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılara battaniye hediye edip, onlara kırmızı gül sundu.

Huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenip, onların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Tuna, yaşlıların maddi desteğin yanında en çok ihtiyaç duydukları şeyin manevi destek olduğunu vurguladı. Tuna, bu nedenle yaşlıların sadece özel günlerde değil, her zaman hatırlanılması gerektiğini ifade ederek, yaşlıların daha mutlu, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için projeler geliştirdiklerini, bunun yanında yapılan çalışmaları da desteklediklerini anlattı.

İyilik ve Yardım Vakfı Huzurevi'ni ve burada kalan yaşlıları da önemsediklerini kaydeden Tuna, bu kapsamda vakıf yöneticileriyle sürekli bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulunduklarını hatırlattı. Tuna, “Bizler de bir süre sonra yaşlanacağız. Yani hepimiz birer yaşlı adayıyız. Bu nedenle de yaşlılarımızı sadece özel günlerde değil, her zaman hatırlayıp onların hayatlarını daha da kolaylaştırmak zorundayız. Biz belediye olarak her zaman yaşlılarımızın yanındayız. Kış mevsimi nedeniyle kendilerine battaniye hediye ettik. Böylelikle kendilerini unutmadığımızı, her an yanlarında olduğumuzu onlara hatırlattığımıza inanıyorum. Huzurevine olan desteğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek” dedi.

Mersin İyilik ve Yardım Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Kuyucuğlu ise, Toroslar Belediyesi'nin kendilerine vermiş olduğu desteğin oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, katkılarından dolayı Hamit Tuna'ya teşekkür etti. Öte yandan ziyaret esnasında Hamit Tuna, huzurevinde kalan iki yaşlının doğum günü kutlamasına katıldı. Yaşlılarla birlikte pasta kesip, onların doğum günlerini kutlayan Tuna, onlara yanında getirmiş olduğu hediyeleri takdim etti.

HUZUREVİ SAKİNLERİNE 'BATTANİYE' JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 16:07:05
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 16:11:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?