8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

İçki aleminde kavga: 3 yaralı

Mersin'de birlikte alkol alan arkadaşlar arasında çıkan tartışmada, bir kişi başına taşla vurularak, 2 kişi de pompalı tüfekle ateş edilerek yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece 23.30 saatlerinde Mersin'in merkeze bağlı Tepe Köy'de meydana geldi. Akşam erken saatlerde alkol almaya başlayan Mehmet T. (52), Aykut E. (40) ve Mustafa K. (28) aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada Mehmet T. ve Mustafa K., arkadaşları Aykut E'yi başına taş ile vurarak darp etti. Aldığı darbeler üzerine Aykut E'yi kanlar içerisinden gören kardeşi Ahmet E. ise evden aldığı pompalı tüfekle Mehmet T. ve Mustafa K'ya ateş açtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan şahıslara, olay yerine gelen köylüler yardım etti. Pompalı tüfekle yaralanan Mehmet T. özel bir araçla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Başına aldığı taş darbeleri ile yaralanan Aykut E. ise ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne, pompalı tüfekle yararlanan Mustafa K. da Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Mustafa K'nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, jandarma olaydan sonra kaçan Ahmet E'nin yakalanması için çalışma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 13:30:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?