9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

İhale yolsuzluğu operasyonu yapıldı

Mersin'de, çeşitli ihalelerde yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla aralarında İl Genel Meclisi üyeleri, iş adamları, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü ile 2 müdür yardımcısı ve 9 personelin de bulunduğu yaklaşık 60 kişi gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü elemanları, uzun süredir devam eden çalışmalar kapsamında çeşitli ihalelerde usulsüzlük ve yolsuzluk yapıldığı iddiasıyla Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi.

Operasyonda, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Z.E. ve 2 müdür yardımcısının da bulunduğu 12 bayındırlık personeli ile İl Genel Meclisi Başkanı A.S., İl Genel Meclisi üyeleri H.H. ve Ş.K., Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı H.İ. ve iş adamlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 60 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanların Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin devam ettiği, soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 12:15:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
a.a IP: 88.227.2.xxx Tarih : 31.07.2007 10:29:37
hırsızlık yapmasalar nasıl geçinecek bu ahlaksızlar? kabahatin çoğu bizde,adamlara selam veriyor büyükmüş gibi davranıyoruz.eh onlar da kendilerini iyi iş yapmış sayıyor.dul kadının yetim çocuğun hakkını yiyen alçaklara selam verenlerde asıl kabahat...gülnar'dan.