4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İhlas personeli toplantıda buluştu

İHLAS PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BULUŞTU

İhlas Pazarlama Mersin Bölge Bayii çalışanları, 'Değerlendirme Toplantısı'nda bir araya geldi. Başarılı personellerin ödüllendirildiği toplantıda ayrıca Türkiye Gazetesi'nin 40. kuruluş yıldönümü nedeniyle dağıtım elemanlarına çeşitli hediyeler verildi.

Martı Oteli'nde düzenlenen toplantıya, Mersin'de faaliyet gösteren İhlas mağazaları personeli, Türkiye Gazetesi abone dağıtım ve çalışanları, İhlas yetkili servisleri, temizlik robotu ve Aura Cebilon Pazarlama satış uzmanları ile koordinatörler katıldı.

2010 yılının ilk 6 aylık çalışma döneminin değerlendirildiği toplantıda konuşan İhlas Pazarlama Mersin Bayii Müdürü Yusuf Güler, İhlas çatısı altında bulunmanın bir ayrıcalık olduğunu söyledi. Bu çatı altında insanlara en güzel hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Güler, "Her faaliyet alanımız, her sattığımız ürün ve sunduğumuz hizmet tamamen insanın rahatı ve huzuru için" dedi.

Konuşmasında Türkiye Gazetesi'nin 40. kuruluş yıldönümünün kutlandığını da hatırlatan Güler, "Türkiye Gazetesi her zaman ilkeli ve dürüst yayın politikasıyla bardağın dolu tarafını görmeye çalışmıştır" diye konuştu. Türkiye Gazetesi'nin, bugün dahi kırılamayan büyük tiraj rekorlarına imza attığını vurgulayan Yusuf Güler, "Gazetemiz sayfalarını, haberlerini 'insan' için yapıyor. Huzur veren gazete olarak yola devam ediyor. Haberlerinde hep insan unsuru ve saadeti ön planda tutuyor. Bundan dolayı da 'aile gazetesi' halinde yayını sürdürüyor. Türkiye Gazetesi'nin hamurunda İhlas var, samimiyet var, çok çalışma var. Gazetemiz, 40 yıl el değiştirmeden yayın hayatına devam edebiliyorsa, kırdığı tiraj rekorlarını kimse kıramamışsa, bu hususiyet, kuruluş hamurunun sağlamlığı ve milletimizin teveccühü sayesindedir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından başarılı personeller ödüllendirilirken, Türkiye Gazetesi'nin 40. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazete dağıtım elemanlarına da çeşitli hediyeler verildi.

İHLAS PERSONELİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2010 Pazartesi 14:06:05
Güncelleme :5 Temmuz 2010 Pazartesi 15:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?