3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

İhtiyaç sahiplerine para yardımı

Mersin'in Tarsus ilçesinde vatandaşlar, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılan 100 YTL'lik para yardımını alabilmek için yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Vatandaşlar arasında çıkan tartışmalar polis tarafından önlenirken, bazı kadınlar baygınlık geçirdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yeşil kart sahiplerine 100 YTL para yardımı dağıtıldığını öğrenen ihtiyaç sahibi vatandaşlar, paranın dağıtıldığı depoya akın etti. Şehir merkezi dışında kömür depolarının bulunduğu alanda izdihama yol açan vatandaşlar, zor anlar yaşadı.

Yağmur nedeniyle oluşan çamur deryasına aldırmadan ellerinde yeşil kartla saatlerce kuyrukta bekleyen vatandaşlar arasında sıra yüzünden zaman zaman tartışmalar yaşandı. Yaklaşık 1 kilometrelik kuyruk oluşturan vatandaşların sıra tartışması polis ekipleri tarafından önlendi. Kuyrukta beklerken baygınlık geçiren bazı bayanlara da polis ekipleri müdahale etti.

Kuyrukta bekleyen bir kadın ile kuyruğa girmek isteyen yaşlı vatandaş tartışırken, bir kadın sinir krizi geçirerek bayıldı. Kuyruktan atılan yaşlı şahıs ise gözyaşı döktü.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 14:11:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?