3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

İkinci kez evden kaçan kız aranıyor!

Mersin'in Silifke ilçesinde daha önce bir kez evden kaçan genç kız, yaklaşık 1 hafta önce ailesinin gece uyuduğu sırada evden ayrılarak bir daha geri dönmedi.

Alınan bilgiye göre, Mukaddem Mahallesi, 221. Sokak, numara 7'de oturan Durali ve Songül Kılınç çiftinin kızı Tuğba (16), yaklaşık 1 hafta önce ailesinin gece evde yattığı sırada evden ayrıldı. Geri dönmeyen genç kızdan ailesi bir daha haber alamadı. Kızlarının hayatından endişe eden Kılınç ailesi, çocuklarının bulunması için polise ve savcılığa başvurdu.

Kızının daha önce de evden ayrıldığını belirten anne Songül Kılınç (38), "Kızım daha önce 1 kez evden ayrılmıştı ama böyle uzun süre geri dönmediği olmamıştı. En son bir ay önce evi terk eden Tuğba geri gelmişti. Kızımın şimdi üzerinde para da yoktu. Nereye gider, nerede kalır, şaşırdım. Hayatından endişe ediyorum. Aramadığımız, sormadığımız hiçbir akrabamız kalmadı. Çok zor durumdayım. Üzüntüden yataklara düştüm. Yetkililerden kızımın bulunması için yardım istiyorum" dedi.

Baba Durali Kılınç ise kızının hiçbir psikolojik sorunu olmadığını, neden evden ayrıldığına anlam veremediğini ifade etti. Kızının hayatından endişe duyduğunu kaydeden Kılınç, kızını görenlerin polise haber vermesini istedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 10:44:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?