4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İl Genel Meclisi toplandı

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, kenti ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan hak ettiği noktaya taşımak için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

İl Genel Meclisi toplantısına başkanlık eden Vali Aksoy, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan Mahalli Seçimler sonucunda yeni seçilen İl Genel Meclisi üyeleri ile tanıştı. Meclis üyelerine hitab eden Vali Aksoy, her türlü güzelliğe sahip olan Mersin için İl Özel İdaresi'nce, önceki meclis döneminde uyumlu çalışmalarla alınan kararlar doğrultusunda, eğitimden sağlığa, turizmden kültüre kadar birçok ihtiyaca cevap verildiğini ve bu durumun yeni meclis döneminde de devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Yeni seçilen Meclis üyelerine, “Seçmen ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda, hak edilen hizmetin zaman kaybedilmeden yerine ulaştırılacağından kimsenin endişesi olmasın” diyen Vali Aksoy, şöyle devam etti;

 "2007 yılından itibaren araç parkında bulunan iş makinelerimizi yenileme çalışmaları 2009 yılında da devam etti. İş makineleri ve araçlar için Mersin İl Özel İdaresi'nce İller Bankası'ndan temin edilen 4 milyon TL'lik kredi kullanıldı. Alınan bu yeni araçlar ile daha hızlı ve verimli hizmet üretme imkanına kavuşmuş olduk.”
İl Özel İdaresi'nce bundan önce hazırlanan stratejik planın çok başarılı uygulandığını ve hedefe ulaşıldığını belirten Aksoy, önümüzdeki 5 yıllık stratejik planın da Özel İdare tarafından hazırlanmakta olduğunu ve planın meclis üyelerinin de katkısıyla abartıdan uzak gerçekçi değerler taşıyacağını umduğunu söyledi.

Kapısının Meclis üyelerine, muhtarlara ve tabi ki tüm halka sonuna kadar açık olduğunu, her tür soruna ellerinden geldiğince çözüm bulma gayreti çerisinde olacaklarını vurgulayan Vali Aksoy, yeni seçilen İl Genel Meclisi üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 10:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?