5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

İletişimcilerden tanışma kokteyli

Mersinli genç iletişimciler, sektör temsilcileriyle buluştu. Nihal Erdem Ticaret, Anadolu Ticaret ve Anadolu İletişim Meslek Lisesi tarafından ilk kez organize edilen tanışma kokteylinde firma temsilcileri öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Okul Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte firma temsilcileriyle okul yöneticileri, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman yetiştirilmesi konusunda görüş alış-verişinde bulundu.

Burada konuşan Okul Müdürü Cahit Özdemir, amaçlarının gerek gazetecilik mesleğinin, gerekse de ticaret sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman talebine cevap verilebilmesi olduğunu anlattı. Özdemir, bu noktada da modern ve çağdaş bir eğitim anlayışını benimsediklerini, öğrencilerin de çağın gereklerine uygun bilgi ve donanıma sahip olabilmesi için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Sektör temsilcilerinin ihtiyaç ve taleplerinin ne olduğunun belirlenmesi, bunun yanında söz konusu ihtiyaç ve talebin karşılanabilmesi için neler yapılabileceği konusunda görüş alış-verişinde bulunmak istediklerini dile getiren Özdemir, "Bu etkinliği düzenlemekteki temel amacımız da buydu. Sektör gruplarıyla bir araya gelip tanışmak istedik ve bu kapsamda da böylesi bir etkinliği gerçekleştirdik. 'Tanışma Kokteyli'ni önümüzdeki yıllarda da düzenleyip, bunu gelenekselleştirmek istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 14:15:45
Güncelleme :7 Mayıs 2009 Perşembe 14:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?