30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

İlk hastaya check-up sürprizi

İLK HASTAYA ÜCRETSİZ MUAYENE VE CHECK-UP SÜRPRİZİ

Mersin'in Tarsus ilçesinde hizmete giren bir özel hastane hasta kabulüne başladığı ilk gün ilk gelen hastaya bir sürpriz yaparak ücretsiz muayene ve Check-up ödülü verdi.

Medical Park Tarsus Hastanesi hizmete girdi. İlk gün Tarsus protokolünün de sağlık kontrolünden geçirildiği hastanede iç hastalıkları başta olmak üzere çeşitli servislerde hasta kabulü gerçekleştirildi. Açılış günü yoğun ilgi gören Medical Park Tarsus Hastanesi'nin ilk hastası olan Gülgün Ataman'a Genel Müdür Ahmet Uyan hastaneden ücretsiz olarak bir check-up hizmetinden yararlanma ödülü verdi. Daha sonra İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yalçın Aslan, Gülgün Ataman'ı muayene etti.

Medical Park Tarsus Hastanesinde ameliyat edilen ilk hasta da kasık fıtığı sorunu yaşayan, 55 yaşındaki Zekayi Erçelikcan oldu. Tarsus'ta yaşayan ve yaklaşık bir yıldır kasığında fıtık olan 3 çocuk sahibi Erçelikcan, eşi Aynur Erçelikcan'la birlikte geldiği hastanede Genel Cerrahi Opr. Dr. İbrahim Halil Karakan ve ekibi tarafından ameliyat edildi. Operasyonun ardından sağlığına kavuşan Zekayi Erçelikcan ve eşi Aynur Erçelikcan'ı, Genel Müdür Ahmet Uyan ve Opr. Dr. İbrahim Halil Karahan ziyaret etti. Erçelikcan ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunan Uyan ve Opr. Dr. Karahan, check-up paketi de hediye etti. Doktoruna teşekkür eden Zekayi Erçelikcan, "Ameliyat edilen ilk hasta olduğumu öğrenince heyecanlandım. İlk olmam nedeniyle kendimi çok özel hissettim. Çok büyük ilgi gördüm. Mutlu ayrılıyorum" dedi.

Medical Park Tarsus Hastanesi, hizmete girdiği hafta ilk bebek heyecanını da yaşadı. Hastane çalışanlarından Teknik Hizmetler Müdürü Mehmet Şahin'in eşi Gülseren Şahin, hastanenin doğum servisinde bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kızları da olan çiftin sağlıklı dünyaya gelen ikinci çocuklarına Yakup Efe adı verildi. Anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan çifti, Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Uyan ziyaret edip bebeğe altın hediye etti.

Medical Park Hastaneler Grubu'nun hizmet zincirinin yeni bir halkası olan Tarsus Hastanesi 12 bin metrekare kapalı alanıyla 9 kattan oluşuyor. Toplam 157 yatağa sahip olan Tarsus Hastanesi'nde ileri teknoloji tıbbi donanımlarla desteklenmiş 46 yoğun bakım yatağı, 5 ameliyathane, 87 servis yatağı ve günübirlik hastaların takibinde kullanılmak üzere 24 gözlem yatağı bulunuyor. 38'i hekim, 125'i sağlık personeli olmak üzere idari ve teknik kadroyla birlikte 400 kişilik bir ekiple hizmetlerine başlayan Medical Park Tarsus Hastanesi, bölgeye en kaliteli sağlık hizmetini taşımayı hedefliyor. Tüm branşlarda hizmet veren hastanenin SGK ve özel sağlık sigortaları ile birçok kurumla anlaşması bulunuyor.

İLK HASTAYA ÜCRETSİZ MUAYENE VE CHECK-UP SÜRPRİZİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 13:23:00
Güncelleme :1 Mart 2011 Salı 15:38:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?