3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

İlköğretim Haftası kutlamaları sürüyor

Mersin'de 'İlköğretim Haftası' kutlamaları devam ediyor. Etkinlikler kapsamında ilköğretim okulu öğrencileri kent protokolüne ziyaretler gerçekleştirdi.

Aydınlıkevler İlköğretim Okulu ile birlikte Durmuş Ali Toksoy İlköğretim Okulu ve Mithatpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, beraberindeki öğretmen ve idarecilerle birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanvekili Kemal Sığırcıkoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Öğrenciler ziyaret esnasında, okullarında karşılaştıkları sorun ve sıkıntıları dile getirirken, çözüm yolunda da umutlu olduklarını belirtti. Okul idarecileri de yeni bir eğitim-öğretim yılına başladıklarını hatırlatarak, okul çevresinde başta asfaltlama olmak üzere bir çok konuda Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine verdiği desteğin sürdürülmesini istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti memnuniyeti dile getiren Kemal Sığırcıkoğlu da, eğitimi önemsediklerini bu kapsamda da Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında yer alan eğitim kurumlarına gerekli desteği verdiklerini söyledi. Ziyaretin ardından Sığırcıkoğlu, ilköğretim okulu öğrencilerine içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu bir klasör hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 11:38:36
Güncelleme :16 Eylül 2008 Salı 11:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?