5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

İlköğretim okuluna hediye yağdı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Çağdaş Eğitim Kulübü ve Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü'nün ortaklaşa yürüttüğü "Umudumuz Kitaplar" projesi kapsamında Mersin'in Mut ilçesindeki Balabanlı İlköğretim Okulu'na 3 bin kitap, 4 adet bilgisayar ve 10 koli oyuncak hediye edildi.

Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü Başkanı Gamze Gökçe Önder ve Çağdaş Eğitim Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Emre Dingil, proje kapsamında Adıyaman'ın Kahta ve Yozgat'ın Sorgun ilçesi ile İzmir ve Tunceli'deki bazı okullara kitap gönderdiklerini söyledi.

Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü Başkanı Gamze Gökçe Önder, bir kütüphane kurdukları Balabanlı İlköğretim Okulu'na ikinci defa geldiklerini belirterek, "Balabanlı İlköğretim Okulu'na 3 bin kitap, 4 adet bilgisayar ve 10 koli oyuncaktan oluşan hediyemizi getirip teslim ettik. Amacımız yollar ne kadar uzak olsa da kitaplarla bu yolları buluşturmak ve ilköğretim öğrencilerine okuma bilincini kazandırmaktır" dedi.

Balabanlı İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Kök, okullarına kütüphane kurulmasını sağlayan ve bugün de kitap, bilgisayar ve oyuncak getiren Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü Başkanı Gamze Gökçe Önder ve Çağdaş Eğitim Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Emre Dingil'e birer plaket sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 11:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?