2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

İnanılmaz gözler!

Mersin'de 13 yaşındaki İrem Taş adlı kız çocuğunun renkli gözleri görenleri şaşırtıyor. Bir gözü mavi diğeri ela olan Taş, renkli gözleri sayesinde arkadaşlarının ilgi odağı haline geldiğini söyledi.

Doğduğu andan itibaren 2 yaşına kadar 2 gözü de mavi olan İrem Taş'ın daha sonra sağ gözünün maviden elaya doğru renk değiştirmesi ilk başta ailesini korkutsa da daha sonra hoşlarına gitmiş. Anne Fulden Taş ve baba Osman Taş, çocukları İrem'in gözlerindeki değişimi fark edince doktora götürmüş. Doktorun gözlerdeki bu değişimin önemli olmadığını, herhangi bir görme bozukluğuna yol açmayacağını söylemesi üzerene rahatlayan aile, şimdi bir gözü mavi bir gözü ela olan İrem ve ablası Yağmur ile Gazi Mahallesi'ndeki evlerinde hayatlarına devam ediyor.
Anne Fulden Taş, durumu fark ettiklerinde biraz şaşırdıklarını biraz da korktuklarını, ancak doktorun sağlık problemi olmayacağını söylemesiyle rahatladıklarını belirterek, doktorların "Van kedisi gibi kızınız var. Daha ne istiyorsunuz?" diye espri yaptığını söyledi.

13 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi İrem Taş ise, gözlerinin renkli olmasından memnun. Renkli gözleri sayesinde arkadaşları arasında ilgi odağı olduğunu söyleyen İrem, ara sıra bazı arkadaşlarının "Van Kedisi" diye espri yaptıklarını, önceleri bu takılmalarına öfkelense de daha sonra buna alıştığını ve kendisinin de bu esprilere katıldığını söylüyor.

Arkadaşlarının kendisine ara sıra özendiğini, "Keşke bizim gözlerimiz de seninkiler gibi olsa" dediklerini belirten İrem Taş, hedefleri arasında doktor ya da tiyatro oyuncusu olmak olduğunu söylüyor. İrem, renkli gözleri sayesinde bebekken dizi teklifi bile aldığını kaydediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 16:03:10
Güncelleme :29 Temmuz 2005 Cuma 16:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?