2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Irak'ta serbest bırakılan şoförün evinde sevinç hakim

Mutlu haberi Mersin’deki evlerinde televizyondan duyan Çivi ailesi, birbirine sarılarak sevinç gözyaşı döktü. Eşinin serbest bırakıldığı haberini Hatay’daki akrabalarıyla telefonla paylaşan Sevgi Çivi (48), heyecan ve mutluluktan titredi.

Telefonda eşi döndüğünde düğün yapacağını anlatan Sevgi Çivi, "Mithat’ın doğum günü bugün. Kocam yeniden doğdu" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Heyecandan telefon başında fenalaşan Sevgi Çivi, çocuklarına sarılarak ayakta kalabildi. "Ölümlerden döndüm" diyen Sevgi Çivi, "Çok sevinçliyim, çok mutluyum. Dünyalar benim oldu. Eşimin çalıştığı şirkete de buradan çok teşekkür ediyorum. Bırakılması için büyük çaba harcadılar" şeklinde konuştu. Sevinçten ne yapacağını şaşıran Sevgi Çivi, çocuklarına sarılıp öperek, "Allahım çok şükür. Babanız yeniden doğdu" dedi.

Mithat Çivi’nin küçük kızı İpek de, "Babamı çok seviyorum. Kurtuldu çok şükür" derken, oğlu Serkan Çivi ise babasının kurtulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Serkan Çivi, özellikle babasının çalıştığı firma yetkililerine teşekkür etti.

Öte yandan, Mithat Çivi’nin serbest kaldığı haberinin duyulmasıyla birlikte akrabaları da eve akın etti. Gelişmeleri televizyon başında izleyen akrabaları aile fertlerine sarılarak mutluluklarını paylaştı.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 13:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?