5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

İş adamalarına 'Teşekkür' plaketi

Mersin'de, polis eşleri tarafından kurulan dernek vasıtasıyla, üniversite öğrencilerine verilen bursa katkı ve destek veren işadamlarına, düzenlenen geceyle 'Teşekkür Plaketi' takdim edildi.

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Mersin Şubesi tarafından, Polisevi'nde düzenlenen geceye; Mersin İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede yapılan konuşmaların ardından söz konusu dernek tarafından toplam 125 üniversite öğrencisine verilen bursa katkı ve destek sunan işadamlarına plaketleri takdim edildi.

Arbel AŞ Yönetim Kurulu Mahmut Arslan, SOil Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Senan İdin, Balpet AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çimen ile Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Acar'ın yanı sıra Petrotürk AŞ adına Mustafa Ağaoğlu ve ressam Ahmet Yeşil'e; İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer ve MEÜ Rektörü Suha Aydın tarafından plaketleri sunuldu.

Plaket takdiminin ardından gece için hazırlanan eğlence programına geçildi. Gecede Bedii Şaraplı ve Alper Önal sahne aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 13:02:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?