4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İş adamından eğitime destek

İŞADAMI ERTAN CÜCELOĞLU'NDAN EĞİTİME DESTEK

Mersin'in Silifke ilçesine bir lise kazandıran iş adamı Ertan Cüceloğlu, gönderdiği 52 adet akıllı tahta ile eğitime destek vermeye devam ediyor.

İş adamı Ertan Cüleloğlu'nun gönderdiği 52 adet akıllı tahta Kaymakam Fatih Damatlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan Şube Müdürü Cemalettin Turan ve Adem Budak tarafından Cumhuriyet İlköğretim Okulunda teslim alındı. Akıllı tahtalar yetkili servisler tarafından köy okullarına monte edilmeye başlandı.

Kaymakamı Fatih Damatlar, iş adamına yardımlarından dolayı teşekkür ederek, "Köylerimizde 1-2 ve 3 sınıflar hariç 4-5-6-7 ve 8 sınıfların tüm akıllı tahta ihtiyacı yüzde 100 tamamlandı" dedi.

Belediyelerin de eğitime destek kampanyası kapsamında belde ve ilçe genelindeki okullara akıllı tahta yardımı yapabileceklerini belirten Damatlar, "Türkiye'nin bir çok yerinde görüyoruz ve duyuyoruz ki belediyeler akıllı tahta yardımlarında bulunuyorlar. Bunu bizim belediyelerimizde yapabilir. Böylelikle her belediye kendi bölgesinin ihtiyaçlarını giderebilir. Hem belediye başkanlarımızı hem de Silifkeli iş adamlarımızı eğitime destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu.

İŞADAMI ERTAN CÜCELOĞLU'NDAN EĞİTİME DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 12:27:02
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 13:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?