4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İş adamları yeşil sahada kapıştı

İŞ ADAMLARI YEŞİL SAHADA TERLEDİ

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Futbol Takımları arasında oynanan 'Dostluk Maçı'nda iş adamları birbirlerine üstünlük sağlamak için kıran kırana bir mücadele ortaya koydular. Karşılaşmayı İTO 1-0 kazandı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan maçı Mersin Valisi Hüseyin Aksoy da takip etti. Çok sayıda iş adamının katıldığı mücadele öncesinde İTO Meclis Futbol Takımı adına Akif Develioğlu, Vali Hüseyin Aksoy'a katkı ve desteklerinden dolayı bir 'teşekkür plaketi' verdi. Bu tür etkinliklerin Mersin'in tanıtımı açısından önemli olduğunu anlatan Aksoy, İTO'nun kendilerine yapılan daveti geri çevirmeyerek kente gelip bir 'Dostluk Maçı' oynamasının sevindirici olduğunu söyledi ve her 2 takıma da başarı dileğini iletti.

Plaket verilmesinin ardından MTSO ile İTO arasındaki karşılaşmaya geçildi. İş dünyasında birbirlerine rakip olan iş adamları bu kez yeşil sahada kıyasıya bir rekabet ortaya koydular. Kıran kırana geçen maçın ardından gülen tarafsa İTO Meclis Futbol Takımı oldu. Maç sonrasında konuk ekipte büyük sevinç yaşanırken MTSO Meclis Futbol Takımı ise meslektaşlarını saha içinde alkışlayarak jest yaptı.

İŞ ADAMLARI YEŞİL SAHADA TERLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2010 Pazar 16:08:03
Güncelleme :18 Nisan 2010 Pazar 16:27:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?