4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İş kadınları kortta terledi

İŞ KADINLARI KORTTA TERLEDİ

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) tarafından 'Dünya Kadınlar Günü' kutlama etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk defa organize edilen tenis turnuvası sona erdi. Birbirinden çekişmeli ve zevkli karşılaşmalara sahne olan turnuvada dereceye girenlere ödülleriyse düzenlenen törenle verildi.

Mersin Tenis Kulübü'nde gerçekleştirilen töreninde konuşan GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Cavidan Demirağ, turnuvanın başlangıç günü olarak özellikle 8 Mart tarihini seçtiklerini hatırlatarak, yaklaşık 10 gün süren turnuvanın, iş dünyasında kendi alanlarında önemli başarılara imza atan kadınların, bu kez tenis kortunda birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştığını, bunun da etkinliğe ayrı bir zevk ve heyecan kattığını söyledi. Bu yıl aynı zamanda da derneğin 4. kuruluş yıldönümünü de kutladıkların anlatan Demirağ, 10 kadınla çıktıkları yolda 4 yıl içinde uluslararası arenada tanınan bir dernek olma başarısını yakaladıklarını dile getirdi. Demirağ, "Mersin'den yola çıkarak girişimci olmak isteyen kadınlarımıza ışık tutmayı önümüze hedef olarak koyduk. 30 arkadaşımıza ulaştığımızda derneğimizi kurduk. Geçen 4 yılda önemli projelere imza attık. Gün geçtikçe de bizim gibi olan kadınlarımız, özellikle genç girişimci kadınlarımız aramazı katıldı. Bugün 70 üyeli bir dernek olduk. Kadın girişimcileri desteklemeyi, nitelik ve sayılarını artırmayı misyon edinen derneğimiz, gücünü kendi alanlarında uzman üyelerinin, profesyonel yaklaşımlarından ve girişimci ruhundan alıyor. Bu güçle hem kentimizde, hem de ülkemizde girişimci kadınların sayısının artacağına olan inancımızla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından 56 girişimci iş kadının katılımıyla yapılan turnuvada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Buna göre 'Tek Bayanlar A Grubu'nda Şenay Pelit birinci, Tuğçe Adıgüzel ikinci olurken, B Grubu'nda ise birinciliği Esma Derkuş, ikinciliği de Gonca Derya elde etti. 'Teşvik' kategorisinde Hatice Büyüksağış birinci, Ayşe Sofu ikinciliğe adını yazdırırken, 'Çift Bayanlar'da ise Tuğçe Adıgüzel-Ebru Gümüşöz çifti birinci, Neşe Serin ile Meltem Öksüzoğlu çifti de ikinci oldu. Ödül töreninin ardından da GİŞKAD'ın 4. kuruluş yıldönümü pastası kesildi.

İŞ KADINLARI KORTTA TERLEDİ
İŞ KADINLARI KORTTA TERLEDİ
İŞ KADINLARI KORTTA TERLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 12:27:01
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 12:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?