30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

İş yerine molotoflu saldırı

İŞ YERİNE MOLOTOFLU SALDIRI

Mersin'de maskeli bir grup, inşaat malzemeleri satan bir iş yerine molotofkokteylli saldırı düzenledi. Saldırıda iş yerinin camları kırılırken, bir iş makinesi da kısmen yandı.

Edinilen bilgiye göre, Gündoğdu Mahallesi Çiftçiler Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerine gelen yüzleri maskeli grup, molotofkokteylleri ile saldırı düzenleyip, iş yerine ait iş makinesini ateşe verdi.

Olayda iş yerinin camları kırılırken, iş makinesinde çıkan yangın Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İş yeri sahibi ve çalışanları olaya tepki göstererek, saldırının hedef gözetilerek bilinçli yapıldığını ileri sürdü. Görgü tanıkları, saldırıyı gerçekleştirenlerin yüzleri maskeli 5-6 kişilik bir grup olduğunu söyledi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlattı.

İŞ YERİNE MOLOTOFLU SALDIRI
İŞ YERİNE MOLOTOFLU SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2011 Cumartesi 00:56:04
Güncelleme :28 Mayıs 2011 Cumartesi 09:07:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hanifi çelik IP: 88.232.46.xxx Tarih : 30.05.2011 15:48:33

çok acı ve iğrenç bir olay şiddetle kınıyorum namus dairesinde çalışıp bi yerlerden kıstırıp toplayacaksın meçhul insanlar gelip hiç düşünmeden senin onca yıllık birikimini yakacaklar... bunun haklı bir açıklaması olmaz mersin emniyet müdürlüğünün bu olayı mutlaka ama mutlaka aydınlatması lazım...