2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

İşadamına pompalı saldırı

Mersin'in Tarsus ilçesinde işadamı Feridun Sarıca, otomobiliyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sarıca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bugün saat 11.50 sıralarında D-400 karayolu REGMA Avm karşısındaki servis yolu üzerinde Yüksel Hallaç'ın kullandığı, kendisine ait 33 TH 073 plakalı araçta giden Feridun Sarıca, daha önceden Mersin'in Erdemli ilçesinde kavga ettiği Y.Y. isimli şahısla karşı karşıya geldi. Y.Y., aracında bulundurduğu pompalı av tüfeğiyle Sarıca'nın aracına rastgele ateş ederek, Y.Y. 01 ZT … plakalı araçla olay yerinden kaçtı.

Olay esnasında yaralanan Sarıca ve Hallaç, aynı araçla birlikte yaklaşık 1 kilometre ileride olan 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne Acil Servisi'ne gitti.Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan ve hayati tehlikeleri bulunmayan Sarıca ve Hallaç, tedavi altına alındı. Saldırgan Y.Y. ise polisler tarafından Mantaş köy yolunda yakalandı. Olayı duyan Sarıca ve Hallaç'ın yakınları hastaneye akın etti.
 

...
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2012 Pazartesi 18:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?