4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İşadamları hünerlerini sergiledi

İŞADAMLARI SPORDA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından üyelerin yanı sıra odada görevli personeller arasında sosyal kaynaşmanın sağlanmasının yanında mevcut bağların güçlenmesi amacıyla düzenlenen sportif etkinliklerin basketbol ve masa tenisi ayağı tamamlandı.

MTSO tarafından organize edilen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da desteklenen müsabakalar Edip Buran Spor Salonu'nda oynanırken, birbirinden zevkli ve çekişmeli geçen maçların ardından dereceye giren işadamları ve takımlar da belli oldu. Buna göre masa tenisinde İsmet Sökün birinci, Cengiz Kanık ikinci, Hakan Kayacı da üçüncü oldu. Basketbol da ise Kasım Tanrıöver, Serdar Yürekli, Serdal Kuru, Ekrem Sağlam, Erol Karaca ve İbrahim Argün'den oluşan Mavi Takım, 3.'lük-4. Lük maçında; Hacı İbrahim Bilir, Alper Gürsoy, Ufuk Onuk, İbrahim Zeper, Ferhat Öztop ve Sabri Tekli'den oluşan Lacivert Takımı 30-23'lük skor ile mağlup ederek turnuva 3.'sü oldu.

Final müsabakasında da İsmet Sökün, Uğur Sümen, Ayhan Kızıltan, Sinan Acar, Cuma Kaplan ve Yusuf Yel'den oluşan Turuncu Takım ile Orhan Özbaba, Hıdır Karadağ, Rıza Durdu, Halis Çakır, Melisa Aybars ve Serkan Arıcı'dan oluşan Kırmızı Takım arasında gerçekleşti. Final müsabakasında dış atışlarla yüksek sayı yüzdesi bulan Turuncu Takım, sahadan 30-10'luk üstünlükle ayrılarak turnuvanın da şampiyonluğunu elde etti. Rıza Durdu, turnuvada kaydettiği 47 sayıyla 'en skorer oyuncu' seçilerek, 'Sayı Kralı' ödülüne layık görüldü.

Organizasyonda dereceye giren işadamı ve takımlara düzenlenen törenle ödülleri takdim edildi. Törene; MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ile çok sayıda davetli katıldı. Burada konuşan Faik Burakgazi, sportif etkinliklerde dereceye girmenin ya da şampiyon olmanın hiçbir önemi olmadığını ifade ederek, “Burada asıl önemli olan; oda seçimleri arasında yenilenen MTSO kadrolarının birbirlerini daha iyi tanıması ve kaynaşmasıdır. Biz bu etkinlikle birlikte aynı zamanda da sporun bir yaşam biçimi haline getirilmesine katkı sunmaya çalışıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 17:09:01
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 17:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?