4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İşadamları kendilerini basına tanıttı

İŞADAMLARI KENDİLERİNİ BASINA TANITTI

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sadıkoğlu, başta Mersin olmak üzere Türkiye'nin kalkındırılmasında aktif bir rol üstlenmek istediklerini, bu noktada da daha iyi bir Mersin ve Türkiye sevdası içinde olduklarını söyledi.

Son yapılan kongrenin ardından göreve gelen ve ilk toplantısını gerçekleştiren Mersin ASİAD'da görev dağılımı yapıldı. İş başı yapan yeni yönetimin ilk icraatı ise kentte görev yapan basın mensuplarına kendilerini tanıtmak oldu. Taksim Otel'de gerçekleştirilen akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya gelen işadamları, hedef ve projelerini açıkladı, yeni dönemde yapmak istedikleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Söz konusu tanıtım toplantısına ise; Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Işık, Anadolu Basın Birliği (ABB) Mersin Şube Başkanı Selman Özipek, Akdeniz Basın Birliği Başkanı Haydar Coşkun Fırat'ın yanı sıra çok sayıda basın çalışanı katıldı.

Burada konuşan Mersin ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sadıkoğlu, 2002 yılında kurulan derneğin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak, 2005 yılında Türkiye'nin 7 bölgesindeki derneklerin de katılımıyla oluşturulan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nu (TUSKON) kurduklarını ve bugün konfederasyonun yaklaşık 20 bin üyesi olduğunu anlattı. Sadıkoğlu, "Bu noktada tüm gücümüzü ülkemizin kalkınmasına destek vermenin yanında üyelerimizin gelişimini sağlamak için harcıyoruz. Değişimi gerçekleştirmek ve geleceği tasarlamak öncelikli hedefimiz" dedi.

Dernek olarak Mersin'de yaşanan sorun ve sıkıntıların çözümünde aktif bir rol üstlenmek istediklerini dile getiren Gökhan Sadıkoğlu, Mersin'in ve Türkiye'nin kalkındırılmasında sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Sadıkoğlu, "Daha iyi bir Mersin, daha iyi bir Türkiye için hep birlikte çalışacağımız. Ortak paydamızsa Mersin olacak" diye konuştu. Mersin basını ile daha sık bir araya gelerek, görüş alış-verişinde bulunmak istediklerini de sözlerine ekleyen Sadıkoğlu, bu tür toplantıları da geleneksel hale getirmek istediklerini belirtti.

Öte yandan ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirerek kendi içinde görev dağılımı yapan Mersin ASİAD Yönetim Kurulu'nda da şu isimler yer alıyor; "Göksel Altuntaş (Başkan Yardımcısı) , Mehmet İlhan (Başkan Yardımcısı), Erhan Işık, Sebahattin Memiş, Mehmet Aslan, Basri Nalbant, Osman Şeker, Behçet Memiş, Behlül Yüksel, Süleyman Kurtbağ, Salih Zeki Yiğit, Abdullah Durak ve Nursayit Kavalcıoğlu."

İŞADAMLARI KENDİLERİNİ BASINA TANITTI
İŞADAMLARI KENDİLERİNİ BASINA TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 14:13:03
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 14:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?