4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İşadamları sporda terledi

İŞADAMLARI SPORDA TERLEDİ

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından üyeler arasında sosyal kaynaşmanın sağlanması, mevcut bağların güçlendirilmesi amacıyla bu yıl ilk defa organize edilen sportif etkinliklerde büyük çekişme yaşandı.

Futbol, basketbol ve masa tenisi branşlarında düzenlenen müsabakalarda birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışan işadamları yoğun çaba sarf etti. Edip Buran Spor Salonu'nda gerçekleştirilen basketbol, voleybol ve masa tenisi maçlarına yoğun ilgi gösterilirken, organizasyona Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de destek veriyor. Etkinlikle ilgili olarak açıklamalarda bulunan MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi, yeni dönemle birlikte oda üyelerinin yüzde 62'lik bir bölümünün yenilendiğini, odaya katılan yeni üyelerle eski üyeler arasında kaynaşmanın sağlanması, birbirlerini tanıyarak yeni dostluk köprüleri kurulması adına böylesi bir organizasyonu düzenlediklerini anlattı.

Düzenlenen sportif etkinliklerle birlikte amaçlarına büyük ölçüde ulaştıklarını kaydeden Faik Burakgazi, seçilen branşlarınsa oda üyeleri ve oda çalışanlarının istekleri doğrultusunda belirlendiğini vurguladı. Yaklaşık 3 hafta süren müsabakaların futbol ayağının tamamlandığını, basketbol ve masa tenisindeyse büyük çekişme yaşandığını dile getiren Burakgazi, "Tüm bu maçlar tamamlandıktan sonra MTSO'yu, bölgesel ve ulusal ölçekte temsil edecek takımlar oluşturulacak. Yani futbol, basketbol, voleybol ve masa tenisinde en iyilerimizle yola devam edeceğiz. Bu ay içinde bölgedeki tüm odaların da katılacağı geniş kapsamlı bir turnuva organize etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalarımızsa sürüyor" dedi.

İŞADAMLARI SPORDA TERLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 15:18:05
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 15:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?