4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İşadamlarından Güzeloğlu'na ziyaret

GENÇ İŞADAMLARINDAN GÜZELOĞLU'NA ZİYARET

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, almış oldukları moral ve destekle birlikte Türkiye adına faydalı şeyler üretme adına gönüllü olduklarını söyledi.

Mersin Genç İşadamları Derneği (MEGİAD) tarafından organize edilen; 'Yeni Üye Katılım Töreni'ne katılmak üzere kente gelen Erkan Güral, 'Valiler Kararnamesi' ile birlikte bir süre önce Samsun'dan Mersin'e atanan Hasan Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle de Güzeloğlu'na başarı dileklerini iletti. MEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy'un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Güral, federasyon olarak Türkiye genelinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Sizlerden aldığımız güç ve moralle genç işadamları olarak memleketimiz adına faydalı şeyler üretmeye gönüllü kişileriz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hasan Güzeloğlu da, genç işadamlarının sadece Mersin'de değil, aynı zamanda da ülke ölçeğinde önemli ve başarılı çalışmalara imza attığını vurguladı. MEGİAD'a yeni üyelerin katılmasıyla birlikte genç işadamları ailesinin daha da büyüyeceğine inandığını kaydeden Güzeloğlu, başarılı işadamlarının çalışmalarına tanıklık etmenin de haklı mutluluğunu yaşadığını söyledi. Güzeloğlu, "Gerçekten yüreğinde bu ülkeye katkı koymak, bu ülkeyi daha iyi bir geleceğe taşımak adına üretim ve istihdam sağlayan tüm başarılı işadamlarını sevgiyle selamlıyorum" diye konuştu.

GENÇ İŞADAMLARINDAN GÜZELOĞLU'NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 17:21:00
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 18:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?