5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

İŞGEM müjdesi

Türkiye'nin en büyük 4. büyük İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM), Mersin'de kurulacak. Mersin açısından da bir ilk olacak olan merkezin, Toroslar Belediyesi tarafından inşa edileceği bildirildi.

Toroslar Belediye Meclisi, 2009 Yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısı' tamamlandı. Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın başkanlığında, Toroslar Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen birleşimde; İŞGEM Projesi ile ilgili olarak gündeme getirilen teklif ele alındı. Yapılan görüşmelerde projeye oybirliği ile onay çıkarken, Tuna'ya da proje sahibini temsil ve imza yetkisi verildi.

Toplantıda ayrıca belediyedeki boş memur kadrolarında değişiklik yapılmasının yanı sıra numarataj çalışmaları kapsamında belediyeden 'Adres Tespiti Belgesi' isteyen vatandaşlardan herhangi bir ücret ya da harç alınmaması noktasında karar alındı. 'İş Denetleme Belgesi'ne ait ücret tarifesi ile ilgili teklif, Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilirken, plan değişiklikleriyle ilgili teklifler de İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na oy birliğiyle havale edildi.

Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mersin İl Özel İdaresi'nin arsa talebinin de ela alındığı toplantı, Belediye İhtisas Komisyonları'ndan gelen raporların görüşülmesiyle son buldu. Öte yandan, Toroslar Belediye Meclisi'nin 2009 Yılı Mart Ayı Olağan Toplantısı'nın da 2 Mart 2009 tarihinde yapılacağı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 23:19:57
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 23:27:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?