5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Ismarlama adaylarla olmaz!

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'ta yaşayanların problemlerini ısmarlama adaylar bilemeyeceğini ve çözemeyeceğini söyledi.

MHP Tarsus ilçe Başkanı Hakan Özbelli, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Arslan ile birlikte Çağlayan Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Kocamaz, "Başkan Kocamaz seni kimse yıkamaz", "Tarsuslular seninle gurur duyuyor" ve "Tarsus mimarı Başkan Kocamaz" sloganıyla karşılandı.

Burada yaptığı konuşmada, bu kentin insanlarına sevdalı olduklarını söyleyen Kocamaz, "Tarsus'un problemlerini, Tarsus'ta yaşayanların problemlerini ısmarlama adaylar bilemez, ısmarlama kurulmuş adaylar çözemez. Ben seçimlerin başından bu yana diyorum ki; bütün siyasi partiler adaylarını, belediye ve il genel meclis üyelerini belirlerken vizyonu, misyonu ve projeleri olan kişileri aday göstersinler. Kim kazanırsa kazansın ama Tarsus kazansın. Biz 15 yıldır hem kentimize hem halkımıza halel gelmemesi için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu belirten Kocamaz, "Öyleyse boş lafa gerek yok. Karşınıza gelecek olan diğer siyasi parti adaylarına bir sorun, 15 yıldır Tarsus nereden nereye geldi, ne zorluklar çekti ve Tarsus bir yerlere gelirken bu partilerin ne kadar katkısı olmuş, ne yapmışlar. Allah'ın izniyle üçüncü ayda, üçüncü sıradaki üç hilalin altına "evet" oyunuzu basacaksınız ve 30 Mart'ta Tarsus'ta yine bir bayram kutlayacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 13:16:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?