4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İşsiz koca dehşet saçtı!

Mersin'de işsiz koca, kendisini aldattığından şüphelendiği karısını 25 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

2 çocuk babası şahıs, cinayetin ardından polise teslim oldu.
Olay, Akbelen Mahallesi 84010. Sokak numara 54'de meydana geldi.

İddiaya göre bir süredir işsiz olan Ş.Y. (34), kısa süre önce bir reklam ajansında işe başlayan eşi Gübinşah Y.'yi (25) iş yerinde ziyarete gitti.

Karısını iş yerinin dışında cep telefonu ile konuşurken gören Ş.Y., yanına yaklaşarak kiminle konuştuğunu sordu. Eşinin bir bayan arkadaşı ile görüştüğünü söylemesine rağmen buna inanmayan Ş.Y., karısının elinden aldığı telefonla son aranan numarayı tekrar aradı.

Karşısına bir erkek sesi çıkması üzerine öfkelenen Ş.Y., cep telefonunu yere fırlatıp kırdıktan sonra eşini bir taksiye bindirip eve getirdi. Karısının kendisini aldattığından şüphelenen Ş.Y., tartıştığı eşini eline geçirdiği bıçakla yaklaşık 25 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

2 çocuk babası Ş.Y., cinayetin ardından yakındaki Osmaniye Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Ş.Y., polisteki ilk ifadesinde, karısını kendisini aldattığı için öldürdüğünü söyledi.

Ölen kadının üvey annesi Gülay Kılıç ve yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Cinayet zanlısının polis merkezinde olduğunu öğrenen kadının yakınları polis merkezi çevresinde toplanmaya başlayınca olay yerine çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Kalabalık güçlükle sakinleştirilirken, cenaze cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 12:12:49
Güncelleme :23 Haziran 2009 Salı 12:17:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?