8
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

İşyerine icraya gelen avukatı vurdu!

Mersin'de haciz için bir işyerine giden 2 avukat, işyeri sahibi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda, 2 avukat ile birlikte tarafları uzlaştırmaya çalışan şahıs da yaralandı. 

Olay, Çankaya Mahallesi Sıdalı Pasajı içerisindeki bir ayakkabıcıda meydana geldi. İşyerine hacze gelen avukatlar Ersin Köse ve Ferhat Fazıl Çetin, tartıştıkları işyeri sahibi Atilla Y.'nin silahlı saldırısına uğradı. Etrafa rastgele kurşun yağdıran şahsın tabancısından çıkan kurşunlardan biri de, işyeri sahibi ile avukatları uzlaştırmaya çalışan esnaf İsmet Temel'e isabet etti. 

Olayda 2 avukat ile birlikte arabulucu şahıs, çeşitli yerlerinden yaralandı. Avukat Ersin Köse Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, avukat Ferhat Fazıl Çetin ile esnaf İsmet Temel ise Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada olay yerine gelen ambulanslar, sokağın içine park eden araçlar yüzünden yaralıları hastaneye götürmekte zorlandı. Polis, olaydan sonra zanlı Atilla Y.'yi suç aleti silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2007 Cumartesi 02:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞUAYİP SERİN IP: 88.229.225.xxx Tarih : 2.04.2007 08:43:29
ALLAH SONMUZU HAYIR ETSİN.NE DİYELİM.