4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İtfaiyecinin saçı ve yüzü yandı!

YANGINA MÜDAHALE EDEN İTFAİYECİNİN SAÇI VE YÜZÜ YANDI

Mersin'de bir apartman dairesinde çıkan yangına müdahale eden 2 itfaiye erinden birinin saçı ve yüzü yanarken, diğeri yoğun duman nedeniyle zehirlenme tehlikesi atlattı. İtfaiye erleri, ayaküstü yapılan tedavilerinin ardından yeniden görevlerinin başına dönerek yangını söndürdü.

Edinilen bilgiye göre, merkez ilçe Yenişehir'e bağlı Cumhuriyet Mahallesi Zibari Apartmanı B Blok'ta 6. kattaki dairede elektrik kontağından yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm daireyi sararken, ev sahibi Kadir Kaynak ve diğer ev sakinleri kendilerini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangına müdahale etti. 2 itfaiye eri de evin içine girerek, yangına müdahale etmeye çalıştı. Alevler ve yoğun duman nedeniyle zor anlar yaşayan

itfaiyecilerden Tamer Benzer, sık sık balkona çıkarak ev sahiplerinin kuruması için serdiği çamaşırları ıslatıp yüzüne sürerek nefes almaya çalıştı. Ancak aniden sıçrayan alevler Benzer'in yüzü ve saçlarının yanmasına neden olurken, bir itfaiye eri de yoğun duman nedeniyle zehirlenme tehlikesi atlattı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin müdahale ettiği itfaiye erleri, ayaküstü tedavi edildikten sonra yeniden yangının çıktığı daireye yönelerek görevlerini tamamladı. Yangın sonrasında apartman dairesi kullanılamaz hale geldi.

YANGINA MÜDAHALE EDEN İTFAİYECİNİN SAÇI VE YÜZÜ YANDI
YANGINA MÜDAHALE EDEN İTFAİYECİNİN SAÇI VE YÜZÜ YANDI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 17:55:02
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 20:07:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?