4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

İtiraza karşın, yine başkan


Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Yenice beldesinde, CHP'nin adayı Ali Kuru, yapılan itirazın ardından yeniden yapılan sayımda da belediye başkanlığına seçildi.

CHP'li Ali Kuru'nun 2 bin 193 oy alarak kazandığı seçimde, 2 bin 190 oy alan DSP'li Veli Serin'in itirazını değerlendiren İlçe Seçim Kurulu, yeniden sayım yaptı. Sayımlar sonucu CHP'li Kuru'nun oyu 2 bin 210'a, DSP'li Serin'in de 2 bin 200'e çıktı.

Sonucun açıklanmasının ardından, Ali Kuru'yu, CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Oksal ve belediye meclis üyeleri ile partililer kutladı.

Milletvekili Oksal, tüm CHP'lileri nezaket kurallarını bozmadan, duyarlı davranarak zaferi kutlamaya çağırdı.

Belediye Başkanlığına seçilen Ali Kuru, "Bu bir inancın, Yenice halkının zaferidir. Haftalarca süren seçim çalışmaları sonucunda Yeniceliler bu kutsal ve onurlu göreve bizleri layık gördü. Yenice halkının güvenine layık olacağız ve beldeyi hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız. Tüm Yenice halkının emrindeyiz" dedi.

 

AA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 10:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kenan KILIÇ IP: 88.224.53.xxx Tarih : 3.04.2009 14:38:56

aLi kuru kazanmadı. YeniceLi kazandı, Yenice kazandı. MuhaLefetin qücünü arkasına aLarak çok işLer yapacaktır Sayın ßaşkanım ;)