3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

İyi ki doğdun öğretmenim!

Mersin'in Erdemli ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde minik öğrenciler, öğretmenlerinin 45. yaş günü ve meslekteki 24. yılını düzenledikleri sürpriz partiyle kutladılar.

Akdeniz İlköğretim Okulu 2-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Adil Gürcan Adalı'nın meslekteki 24. yılı ve 45. yaş günü için sürpriz parti yaptı.

Partiden habersiz olan Adalı, ders ziliyle birlikte sınıfa girdiğinde ellerindeki balonlarla hep bir ağızdan "İyi ki doğdun öğretmenim" diye bağıran öğrencileriyle karşılaşınca duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Öğrencilerinin kendisi için hazırladığı sürpriz karşısında oldukça duygulandığını ifade eden Adalı, "Bizim öğrencilerimizden tek bir beklentimiz vardır. O da vatana ve millete faydalı birer birey olarak yetişmeleri, cumhuriyetimizi yaşatmalarıdır. Bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü, aynı zamanda mesleğime adım atışımın 24. yılı. Bu kutlamayı hiç unutmayacağım. Bütün öğrencilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Duygusal anların yaşandığı sürpriz kutlamada, bazı öğrenciler öğretmenleri için yazdıkları şiirleri okurken, bazıları da öğretmenlerine yaptıkları resimleri hediye ettiler.

Okul Aile Birliği ve öğrenci velileri de öğretmen Adalı'ya birer çiçek buketi takdim ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 21:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?