2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Jandarmadan fuhuş operasyonu

Mersin'de, otoban üzerinde para karşılığı fuhuş yaptıkları ve yaptırdıkları ileri sürülen 10 kişi, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Mersin Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri, Mersin-Adana otobanı Yenice ve Akgedik park alanlarında zorla fuhuş yaptıran, uyuşturucu ve uyarıcı hap satan bir suç örgütünü takibe aldı.

Yaklaşık 3 ay süren takip sonucu liderliğini Z.D.'nin yaptığı suç örgütüne yönelik 'Otoban-4' kod adlı operasyon düzenleyen jandarma ekipleri, 14 kişiyi yakaladı. Zorla fuhuş yaptırıldığı ileri sürülen 4 kadın, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken,
şüpheli 10 kişinin ev ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tabanca ile 15 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 10 şüphelinin gözaltına alındığını bildiren jandarma yetkilileri, Adana Emniyet Müdürlüğü'nce 'hırsızlık ve kasten adam yaralama' suçlarından da aranan suç örgütü lideri Z.D. ile örgüt üyesi M.K.'nin arandığını açıkladı.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 12:21:28
Güncelleme :4 Haziran 2008 Çarşamba 12:43:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?