4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kaçak akaryakıt rafinerisine baskın

MERSİN'DE KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONU

Mersin'de polisin akaryakıt kaçakçılığının önlenmesi kapsamında gerçekleştirmiş olduğu operasyonda; ruhsatsız olarak işletilen bir rafineri ortaya çıkartıldı. Söz konusu rafineride kimya laboratuarının da olması dikkat çekti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yaklaşık 2 ay süren teknik takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Ekipler, Mersin-Tarsus kara yolunun Karacailyas mevkiinde yer alan bir tesise baskın düzenledi. Söz konusu operasyonda ruhsatsız olarak işletildiği belirtilen bir motorin rafinerisi ortaya çıkartılırken, rafineri içinde de ayrıca bir kimya laboratuarının yanı sıra ikmal ve tahliye birimlerinin de olduğu belirlendi.

30 adet tankın da bulunduğu tesiste yaklaşık 400 tonluk kaçak akaryakıta el konulurken, olayla ilgili olarak da 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan zanlıların, emniyette yapılan sorgusunun ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

MERSİN'DE KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 18:07:01
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 18:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?