5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kaçakçılara geçit yok!

Mersin polisi tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda değişik markalarda 2 bin 395 paket kaçak sigara, 3 bin 654 şişe kaçak içki ve 2 bin 400 litre kaçak mazota el geçirilirken, 11 kişinin gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından gümrük kaçağı sigara satan sokak satıcılarına yönelik olarak gerçekleştirilen projeli operasyonlarda değişik markalarda toplam 2 bin 395 paket sigaraya el konulduğu, gözaltına alınan 6 zanlının da çıkartıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.

Mali Suçlar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından bir iş yerine yapılan baskında üzerinde niteliğine uygun olmayan bandrol bulunan toplam 3 bin 654 şişe kaçak içkiye el konuldu. Gözaltına alınan 2 zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Akaryakıt kaçakçılığının önlenmesine yönelik olarak gerçekleştirilen bir başka operasyonda da bir TIR garajında 2 bin 400 litre kaçak mazota ve taşındığı tankere el konuldu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişinin çıkartıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 13:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?