4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kaçarak evlendi, 25 günde terk etti

Mersin'de, 19 yaşındaki gelin, kaçarak evlendiği kocasını düğünden 25 gün sonra terk etti. Altınlarıyla birlikte ortadan kaybolan genç kadın, kocasına, "Senden boşanmak istiyorum. Mahkemede görüşürüz" yazılı bir mesaj bırakırken, ikinci evliliğini yapan damat, olayın şokunu yaşıyor. 

Olay, Mersin'in Akbelen Mahallesi'nde yaşandı. 26 yaşındaki damat Ziya Özmen, 4 yıl süren ilk evliliğinin ardından yeniden mutlu bir yuva kurmak için bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığı A.G. ile evlenmeye karar verdi. 

Ancak genç kız, 1 yıldır arkadaşlık ettiği Ziya Özmen'den kendisini kaçırmasını, aksi halde ailesinin bu evliliğe izin vermeyeceğini söyledi. Kapı-pencere ustası Özmen, sevdiği kızdan gelen bu teklifi kabul ederek eylül ayı içinde, A.G.'yi kaçırdı. Ziya Özmen, kaçtıktan 2 ay sonra da 23 Kasım tarihinde düğün yaptı. Ancak Özmen'in 'mutlu yuva' hayali, düğünden 25 gün sonra yıkıldı. Geçtiğimiz hafta başında, her zamanki gibi eşiyle vedalaşarak işe giden Özmen, öğle saatlerinde cep telefonuna gelen bir mesajla şok oldu. Eşinin gönderdiği, "Senden boşanmak istiyorum. Mahkemede görüşürüz" yazılı mesajla şaşkına dönen Ziya Özmen, soluğu evinde aldı. Eve geldiğinde her yeri darmadağın bulan Özmen, hemen telefonla karısını aradı. Ancak, telefona cevap veren olmadı. Hayalleri yıkılan ve ikinci kez şok yaşayan Özmen, eşinin ailesinden de olumsuz cevap alınca Cumhuriyet Savcılığı'na müracaat ederek, eşinin kayıp olduğunu bildirdi. 

Olup bitene hala inanamadığını belirten Ziya Özmen, "Çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Severek kaçtık ve evlendik. Ama şimdi böyle bir şey yaptı. Hem beni yıktı hem ailemi. Kanadımın biri kırıktı, ikincisini de bu kırdı. Şimdi yeniden hayata bağlanmam gerek, tabi bunu başarabilirsem" dedi. 

Eşiyle aralarında hiç bir problem yaşamadıklarını, maddi manevi hiç bir sıkıntılarının olmadığını ifade eden Özmen, "Ne bir şiddet, ne de kötü söz söylemedim. Neden bunu yaptı anlamıyorum. Benim gururumla oynadı, yüzüstü bırakıp gitti. Demek ki, maksadı evlenmek değil, kendisini temize çıkarmakmış" diye konuştu. 

O günden beri eşine ulaşamadığını, ailesinin yanına da gitmediğini kaydeden Özmen, "Nerede olduğunu bilmiyorum. Telefonlara da bakmıyor. Madem böyle bir şey yapacaktı, neden düğün yaptı? Verdiğim değere değmezmiş. Ben bunu hak etmedim" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2006 Pazar 12:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?