4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kadın kollarından çay partisi

AK Parti Mersin İl Başkanı Abdullah Altın, parti olarak kadın adaylara büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda adaylık başvuru ücretlerinde yüzde 50 indirim yapıldığını ve yüzde 10'luk bir kontenjan sağlandığını kaydetti.

AK Parti Mezitli İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen çay partisinde konuşan Altın, AK Parti'nin kurulduktan kısa bir süre sonra tek başına iktidar olduğunu hatırlattı. Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken yaptığı başarılı hizmetleri anlatan Altın, AK Parti'nin belediyecilik alanında uzman olduğunu, 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde de Türkiye'nin 81 vilayetinin 69'unda belediye başkanlıklarını kazandıklarını söyledi. Geçen 5 yıllık sürede bu illerin hizmet alnında çehresinin değiştiğini vurgulayan Altın, Mersin'in, belediyecilik anlamında kaybettiği yılları geri kazanması için AK Parti'li belediyelerin göreve gelmesi gerektiğini savundu.

AK Parti'nin kadın yöneticilere çok büyük önem verdiğini ifade eden Altın, bu kapsamda kadın adayları teşvik etmek için başvuru ücretlerinde yüzde 50 indirim yaptıklarını ve yüzde 10'luk bir kontenjan sağladıklarını belirtti.

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Serdar Akyurt ise, bu dönem artık Mersin halkının hizmet edenle etmeyeni ayırt edeceğini, bu bağlamda AK Parti'nin yerelde de iktidara geleceğini söyledi.

Mezitli İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Hatunoğlu da, kadın kollarının Mezitli'de yerel seçimlere hazır olduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 10:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?