4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kadri Şaman unutulmadı

KADRİ ŞAMAN UNUTULMADI

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı merhum Kadri Şaman, ölümünün 2. yıldönümünde mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Mersin Şehir Mezarlığı'nda gerçekleştirilen anma etkinliğine; Vali Hasan Güzeloğlu, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi, MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı (EKAV) Başkanı İbrahim Kiper, Şaman'ın kızları Begüm Şaman ve Mine Şaman Kiremitçi'nin yanı sıra çok sayıda oda personeli katıldı. Selma Şaman, eşinin ölüm yıldönümü kapsamında düzenlenen törene, kardeşinin vefatı nedeniyle İstanbul'da düzenlenen cenaze törenine katıldığı için söz konusu etkinlikteki yerini alamadığı belirtildi.

Şaman'ın kabri başında kısa bir konuşma yapan Faik Burakgazi, başta MTSO olmak üzere Mersin'e sunduğu katkıların ve yapmış olduğu hizmetlerin Şaman'ı ölümsüz kıldığını ifade ederek, "Kendisinin yokluğu bizde derin bir üzüntüye neden oluyor. Hayata geçirdiği proje ve yaptığı çalışmalarla hiçbir zaman unutulmayacak olan Kadri Şaman'ı minnetle anıyoruz" dedi.

Törende gözyaşlarına hakim olamayan Begüm Şaman ve Mine Şaman Kiremitçi kardeşler de kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Törenin ardından Vali Hasan Güzeloğlu ve beraberindeki diğer katılımcılar mezarlık içinde yer alan; 'Mersin Şehitliği'ni de ziyaret ederek, burada şehitler için dua okudu.

KADRİ ŞAMAN UNUTULMADI
KADRİ ŞAMAN UNUTULMADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 13:27:01
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 13:30:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?