5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kahraman polisler takdirname

Mersin'de, bomba yüklü aracın şehre girmesine izin vermeyerek, terörist tarafından aracın otobanda patlatılması sonucu ağır yaralanan iki Özel Harekat polisi ile işyerine girmeye çalışan hırsız tarafından bıçaklanarak yaralanan iki polis memuru takdirnameyle ödüllendirildi.



Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Adana-Mersin otoyolu Gözne çıkışında, 19 Ağustos 2008'de meydana gelen, bomba yüklü aracın patlatılması olayında ağır yaralanan polis memurları Ferhan Tek ile Mehmet Bayhan'ı evlerinde ziyaret etti.

Vali Aksoy, kent merkezine yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta meydana gelen olayda bomba yüklü aracın şehre girmeden durdurularak, çok daha büyük bir facianın önlenmesini sağlayan polis memurlarını takdirname ile ödüllendirdi.

Öte yandan Vali Aksoy, Mersin'de bir iş yerine giren hırsızı suçüstü yakalamak isterken hırsızın döner bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memurları Bülent Anık ile Atilla Özmen'i de evlerinde ziyaret edip takdirnamelerini verdi. Vali Aksoy'un ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer de hazır bulundu.

Zaman
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 10:31:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ ÇETİNKAYA IP: 78.162.95.xxx Tarih : 7.01.2009 15:56:02

allah razı olsun vali beyden ama oda mersinden gidiyor...allah isini gücünü rast getirsin