2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Kahveye kanlı baskın: 2 ölü, 6 yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kahvehanenin Kaleşnikof marka otomatik tüfekle taranması sonucu 2 kişinin öldüğü saldırıda yaralananların sayısı 6'ya yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Bağlar Mahallesi, Kaleburcu Yolu üzerindeki Haşmet Şener'e ait kahvehanenin önüne gelen bir otomobilden, kahvehanede oturanların üzerine Kaleşnikof marka otomatik tüfekle rastgele ateş edilmesi sonucu Savaş Verdi(25) ile Serdar Altun(36) hayatını kaybederken, Cumali Günay ile Mustafa Yılmaz (50), Musa Gün (68), İsmail Sağın (25) ve Barış Verdi Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi ve Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırıda yaralanan Kadir Avcı da (57) Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alında. Yaralılardan Cumali Günay'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, saldırganların yakalanması için çalışmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Önceki haber
Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kahvehanenin Kaleşnikof marka otomatik tüfekle taranması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bağlar Mahallesi, Kaleburcu Yolu üzerindeki Ahmet Şener'e ait kahvehanenin önüne gelen bir otomobilden, kahvehanede oturanların üzerine Kaleşnikof marka otomatik tüfekle rastgele ateş edildi. Saldırganlar, olayı gerçekleştirdikten sonra kaçtılar.

Saldırı sonrasında, Savaş Verdi(25) ile Serdar Altun(36) kaldırıldıkları Tarsus Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Cumali Günay ile Mustafa Yılmaz(50), Musa Gün(68), İsmail Sağın(25) ve Barış Verdi ambulansla götürüldükleri Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi ve Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırının iki aile arasındaki eski bir husumetten dolayı gerçekleştirilmiş olabileceği bildirildi.

Yetkililer, saldırganların kimliklerinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığını bildirdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 14:36:36
Güncelleme :14 Eylül 2008 Pazar 16:37:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?