4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kalbine yenilen öğrenciye veda

KALP KRİZİ GEÇİREREK ÖLEN ÖĞRENCİYE HAZİN TÖREN

Mersin'in Erdemli ilçesinde yolda yürürken kalp krizi geçirerek ölen İmam Hatip Lisesi öğrencisi için okul bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Edinilen bilgeye göre; Erdemli İmam Hatip Lisesi 12-A sınıfı öğrencisi 18 yaşındaki Ali Rıza Atik, dün akşam saatlerinde merkez mahallesi Şehit Besim Taş sokakta yürüdüğü sırada aniden fenalaştı.

Durumu fark eden mahalle esnafı, olayı polis ve 112 acil servise bildirdi. Bu sırada yaşanan olayı fark eden bir sağlık görevlisi yere yığılan gence ilk müdahaleyi yaptı.

Ambulansın olay yerine gelmesiyle öğrenci Erdemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ali Rıza Atik hayatını kaybetti.

Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtilen öğrenci için bugün okuduğu Erdemli İmam Hatip Lisesi bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Ömer Gürsoy, "Çok sevdiğimiz öğrencimiz, ardından birçok ibretler bırakarak aramızdan ayrıldı. Ölümün her zaman yanı başımızda olduğunu bize gösterdi. Birbirimizi hiçbir zaman kırmamamız, birbirimize sevgiyle, saygıyla yaklaşmamız gerektiğini bizlere anlattı. Onu hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

Törene katılanlar ve okul öğrencileri gözyaşlarına boğuldular.

Kılınan cenaze namazının ardından cenaze, defnedilmek üzere Sarıkaya köyüne gönderildi.

KALP KRİZİ GEÇİREREK ÖLEN ÖĞRENCİYE HAZİN TÖREN
KALP KRİZİ GEÇİREREK ÖLEN ÖĞRENCİYE HAZİN TÖREN
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 18:01:03
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:31:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sultan mavi IP: 78.167.219.xxx Tarih : 24.03.2010 14:54:06

BU ACI ÖYLE BİR ACI Kİ YÜREĞİMİZİ DAĞLADI.BU DURUMDA İNSAN TEYZE OLUNCA DAHA KÖTÜ OLUYOR .TEYZEM BENİM YÜZÜN MELEK GİBİ .MEKANIN CENNET OLSUN BİTANEM.ALLAH ABLACIMA SABIR VERSİN.