5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Kanser hastası intihar etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde hastanede tedavi gören 70 yaşındaki kanser hastası, 3. katta bulunan özel odasından atlayarak intihar etti.

1 yıldır kanser tedavisi gören 70 yaşındaki İsa İleri tedavi için Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3. katta özel bir odada tedavi altına alınan İleri, dayanılmaz acılar çekmeye başladı.

Çektiği acılara dayanamayan yaşlı adam özel odasının kapısını kilitledikten sonra 3. katın penceresinden atlayarak beton zemine çakıldı. Hasta yakınlarının durumu fark etmesi ile Acil Servis'e kaldırılan yaşlı adam tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Polise hastanın durumunu anlatan hemşire hastanın sabah intihardan bahsettiğini söyledi. İsmi açıklanmayan hemşire, "11.50'de tedavisi geldi, serumlarını getirdik. Serumları istemedi. İkna etmeye çalıştım. En azından bir ağrı kesicin var, yapayım dedim. Onu zor kabul etti. Hastanın yakınlarına hastanın serumlarını kabul etmediğini, doktorlarıyla görüşmeleri gerektiğini söyledim. Saniye sürmedi. Konuşup, döndüler, 'Ne oldu teyze' dedim. 'Beni odadan attı' dedi. 'Neden' dedim 'Beni istemedi' dedi. Teyze de dün intihardan bahsettiğini söyledi. Geldim kapıyı çaldım cevap vermedi. 'Amca dedim bak doktorla konuştum, serumlarını geri alacağım' dedim. Ben amcayla kilitli kapı ardından konuşurken, arkadaşlar çilingiri aradı, güvenliği aradı, ondan sonra bir ses geldi. Hastaları yakınları görmüş zaten. Kolon kanseri hastasıydı" dedi.

Sağlığında marangozculuk yapan İsa İleri'nin emekli, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 15:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?