3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Kapkaç şüphelisine meydan dayağı

Mersin'de, Ramazan bayramı nedeniyle alışverişin yoğun olduğu sokakta kapkaç yapmak istediği ileri sürülen bir kişi, vatandaşlar tarafından yakalanarak dövüldü.

Öfkeli kalabalığın elinden polislerce kurtarılan şüpheli, "Hasmım vardı o yüzden kaçtım" dedi.

Edinilen bilgiye göre, bayram alış verişinin en yoğun olduğu Mahmudiye Mahallesi Hastane Caddesi civarında, önce bir bisiklet ardından da sokaktaki mobileti çalmak istediği ileri sürülen biri kişi, sokaktaki vatandaşlarca yakalanarak dövüldü.

Ağzı burnu kan içinde kalan şüpheliyi, olay yerine gelen polis ekipleri öfkeli kalabalığın elinden kurtardı. Polis ekiplerince elleri arkadan kelepçelenen şüpheli T.A., kapkaççı olmadığını belirterek, "Ben yanlış bir şey yapmadım. Hasmım vardı o yüzden kaçtım" dedi.

Kendisini gözaltına alan polislere, "Benim suçum yok, gidin kravatlı soyguncuları yakalayın" diyen T.A., çekim yapan gazetecilere de tepki göstererek, "Ne çekiyorsunuz, sadece bir kavga" şeklinde konuştu.

Soğuksu Polis Merkezi'ne götürülen şüphelinin 3 ayrı suçtan sabıkalı olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 16:30:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?