4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Kapkaççı genç kızı yerlerde sürükledi

Mersin'de, kapkaççının saldırısına uğrayan bir genç kız, uzun süre yerde sürüklendikten sonra tekmelenerek çantası çalındı. 

Alınan bilgiye göre olay, dün akşam Çay Mahallesi, 1081 Sokak üzerinde meydana geldi. Kuaförlük yapan Gülşen Ayel (30), yolcu minibüsünden inip ara sokaktan evine döndüğü sırada, arkasından yaklaşan bir kapkaççının saldırısına uğradı. Çantasını almak isteyen kapkaççıya direnen Ayel, kapkaççı tarafından tekmelenerek yere düşürüldükten sonra sürüklendi. Bu sırada kafası yerdeki taşlara çarpan genç kız, başından yaralandı. Kapkaççı, yerde tekmelediği Ayel'in içinde 50 YTL para, cep telefonu ve kimliği bulunan çantasını alarak kayıplara karıştı.
Gülşen Ayel ise vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi gören Ayel, olayın şokunu üzerinden atamazken, kapkaççının arkasından aniden saldırdığını ve neye uğradığını şaşırdığını söyledi. Direndiği için sürüklendiğini söyleyen Ayel, böyle bir olayın bir gün kendi başına gelebileceğini hiç düşünmediğini belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2006 Pazar 13:09:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?