9
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Kapkaççıya suçüstü

Mersin'de, 14 yaşındaki kapkaç şüphelisi, bir genç kızın çantasındaki cep telefonunu alıp kaçmak isterken suçüstü yakalandı. 

Alınan bilgiye göre olay, insan ve araç trafiğinin en yoğun olduğu İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, A.A. adlı şüpheli, caddede kız arkadaşlarıyla birlikte yürüyen Mahiye Gözcü adlı genç kızın çantasındaki cep telefonunu alarak kaçmaya başladı. 

Caddenin karşı tarafına geçen kapkaç şüphelisi, kaçarken dönüp, cep telefonunu çaldığı genç kızın yanındaki arkadaşına gülümsedi. 

Telefonun çalındığını fark eden genç kızın bağırması üzerine caddedeki diğer vatandaşlar, kaçan şüpheliyi kovaladı. Yakalanacağını anlayan kapkaç şüphelisi, çaldığı telefonu yere atarak uzaklaşmaya çalışırken vatandaşlar tarafından yakalandı. Kendisini yakalayanlar tarafından tartaklanan şüpheli A.A., telefonu çalınan genç kızla arkadaşlarının, "İnsanlar sizin için mi çalışıyor?" şeklindeki tepkileriyle karşılaşırken, kapkaç şüphelisi ise sürekli başına yere eğerek, "Bırakın beni. Ne kapkaçı" diyerek suçlamaları kabul etmedi.
Yakalanan kapkaç şüphelisi, yakındaki trafik polislerine teslim edildi. Şüpheli karakola götürülürken, bayanlar şikayetçi olduklarını, bu gibi insanların yeniden sokağa bırakılmamasını istedi. 

Kapkaça uğrayan Mahiye Gözcü'nün yanındaki arkadaşı, "Arkadaşım önden gidiyordu. Çantasından telefonunu çekti. Ben ona seslenirken, kapkaççı bana dönüm gülümsedi. Gözümüze baka baka çaldı" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 10:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahm IP: 85.106.182.xxx Tarih : 24.01.2007 20:13:40
bu tip şerefsizleri bırakmamak lazım hakikaten insanlar dişinden tırnağından arttırdıkları şeyleri bu gibi itleremi kaptıracak yazık insanlık nereye gitmekte.