30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Karakolda doğum günü

Mersin'de terör olaylarının sıkça yaşandığı ve göçle gelen ailelerin yoğun olarak yaşadığı Şevket Sümer Mahallesi'nde öğrenciler, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner'in doğum gününü Siteler Polis Merkezi'nde düzenledikleri partiyle kutladı.

Kentte polise karşı korsan gösterilerin yoğun olarak yaşandığı ve adı sık yaşanan terör olayları ile gündeme gelen Siteler Polis Merkezi, bu kez farklı bir etkinliğe sahne oldu.

Polis ve halk dayanışmasının en güzel örneğinden birinin sergilendiği polis merkezinde, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner için doğum günü pastası kesildi. Mahalledeki çeşitli okullardan gelen öğrenciler, 43. yaşını dolduran Hasan Güner'in doğum gününü kutlamak için aldıkları pastalarla birlikte polis merkezi bahçesinde kutlama yaptı. öğrenciler, pasta kesimi sırasında 'İyi ki doğdun Hasan' şeklinde tezahüratta bulundu. Güner, kesilen pastayı kendi eliyle çocuklara yedirdi.

Oldukça neşeli geçen kutlamanın ardından gazetecilere duygularını aktaran Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hasan Güner, daha önce burada bazı çocukların toplu olarak doğum gününü kutladıklarını söyledi. Bugün de burada çocukların doğum gününü kutlama isteğini sevinçle karşıladığını dile getiren Güner, "Çocuklarla bu günü kutlamaktan çok mutlu oluyoruz. Çocuklarımız bu sevgilerini bize karşı gösteriyorlar. Bu iyiliklerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmamaya çalışıyoruz. Göçle gelen mahallelerde yaşayan çocuklarımıza elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Bu gün de buraya geldikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Bu çocuklar her şeye layık" dedi. Güner, bugüne kadar bu bölgede yaşayan 109 çocuğun velisi olduğunu da sözlerine ekledi.

Çocuklar ise, ilk defa bir emniyet müdürünün doğum gününü kutladıklarını belirterek, Hasan Güner'i çok sevdiklerini söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2011 Çarşamba 17:40:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?